mick jagger ve dave grohl’un güçlerini birleştirdiği “eazy sleazy” yayında

mick jagger ve dave grohl’un güçlerini birleştirdiği “eazy sleazy” yayında


hemen dinliyoruz


Müzik dünyasının değil genel bir şeyin bile ikonu olabilecek Mick Jagger ve Dave Grohl’un, her ikisinin de ayrı ayrı hiç boş durmayı sevmeyen, sürekli yeni şeyler üreten isimler olduklarını biliyoruz. Şimdi bu efsane ikili Eazy Sleazy’de güçlerini birleştiriyor.

Davul, bas ve gitarda Grohl’un olduğu, Jagger’in vokalleri ve gitarıyla eşlik ettiği “Eazy Sleazy”, ilhamını -sözleriyle de oldukça belli ederek- geçen yıl hayatımızı etkileyen pandemiden alıyor. Şarkıda karantinalı yaşamı biraz mizahi bir bakış açısıyla ele alan Jagger, bu dönemin birçok sanatçıyı etkilediğini düşündüğünü paylaşıyor.

Eazy Seazy şarkısının herkesi bu kadar heyecanlandırmasının nedeni, bu iki büyük ismin ilk defa bir araya getirmiş olması. 2012 yılında Saturday Night Live’da Jagger’la Grohl’un Foo Fighters’ının birlikte gerçekleştirdikleri bir performans bulunuyor ancak bunun bu parçada olduğu gibi bir ortaklık olduğunu söyleyemeyiz.

İkilinin birlikte oluşturdukları ortak müzik diliyle kolayca ve oldukça hızlı bir şekilde hazırladıkları ve bu nedenle büyük keyif aldıkları “Eazy Sleazy” hemen aşağıda.