my bloody valentine, arca ve çok daha fazlası nts radio’nun 10. yılı için bir arada

my bloody valentine, arca ve çok daha fazlası nts radio’nun 10. yılı için bir arada


kimler var kimler...


Kaliteli içerikleriyle her janradan müzisyeni bir arda barındırma potansiyeline sahip NTS Radio, 10 yıl dönümünü Arca, My Bloody Valentine, Theo Parrish “The Simpsons” yaratıcısı Matt Groening ve çok daha isimin katılacağı özel bir etkinlikle kutluyor.

Aynı zamanda Global Foodbanking Network’e yardım kampanyası niteliği taşıyan yayın, 19 Nisan- 23 Nisan arası gerçekleşecek. Bir hafta sürecek yayındaki 10 sanatçı, konuklu radyo programları, etkinlik için hazırlanan özel setler, sohbetler ve performanslar düzenleyerek katkıda bulunacak. Bu sene 10 yıldır hizmet verdiği adresten taşınmasıyla bizleri üzse de NTS’in bu özel gününde özel içerikleriyle programlara ev sahipliği yapacaklar arasında My Bloody Valentine, Arca, Theo Parrish, Laurie Anderson, Mica Levi, Simpsons creator Matt Groening, Dopplereffekt, Amaarae ve Patia’s Fantasy World yer alıyor.

Geçen yıl da yaş gününü özel bir yayınla Global Foodbanking Network’e 35.000 $ ‘ın üzerinde para toplayarak geçiren NTS Radio, bu güçlü kadroyla yeni programında da bunun altında kalmayacağının sinyallerini veriyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

NTS Radio (@nts_radio)’in paylaştığı bir gönderi