natalie portman’ın bir sonraki projesi hbo yapımı “the days of abandonment” olacak

natalie portman’ın bir sonraki projesi hbo yapımı “the days of abandonment” olacak


yüzümüzü güldürdü


Natalie Portman’ın “izlenmesi gereken en iyi 5 filmi” diye bir listesiyle hiçbir zaman karşılamayacağımızı biliyoruz çünkü filmlerinin hepsi birbirinden daha iyi. Bu nedenle Oscar ödüllü oyuncunun her projesini hiç tereddüt etmeden izleyeceğimizi bilsek de, yer alacağını duyduğumuz HBO filmi “The Days of Abandonment” bizi yine de oldukça heyecanlandırıyor.

Elena Ferrante’nin aynı isimli romanından uyarlanacak filmde Portman, evlendikten sonra kendi hayatını ve hedeflerini askıya alan Tess’i canlandıracak. Eşinin onu aniden terk etmesiyle Tess, hayatından geri kalan parçaları toplayıp bundan sonra ne yapacağını düşünmek zorunda kalıyor. “The Days of Abandonmen”i, 2017 yılında ilk uzun metrajlı filmi “Novitiate” ile büyük ses getiren Maggie Betts yazıp yönetecek. Betts ayrıca 2010 yılında yayınlanan “The Carrier” isimli belgeseliyle de tanınıyor.

Yaklaşık beş sene önce çok yoğun programa sahip olan Portman, son birkaç yıldır o yıllara nispeten daha sessiz kalıyor. En son 2019 yılında “Lucy in the Sky” yer alan Portman, şu anda da Mighty Thor olarak göreceğimiz Marvel evrenin merakla beklenen Thor’un geri dönüş filmi “Thor: Love & Thunder” üzerinde çalışıyor.

“The Days of Abandonment” ne zaman çekileceği ya da HBO’da ne zaman yayınlanacağıyla ilgili henüz bir bilgi paylaşılmadı. Ancak biz şimdiden dram ustası iki ismin birleşeceği bu filmi görmek için sabırsızlanıyoruz.