netflix’in yeni animesi yasuke’den yayın öncesi son fragman

netflix’in yeni animesi yasuke’den yayın öncesi son fragman


bu samuray başka samuray


Netflix’in Japonya’nın ilk Afrika kökenli samurayı “Yasuke”nin hikayesini anlatacağı anime uyarlamasından son bir fragman yayınlandı.

Dizi, büyük bir savaş sonrası parçalara ayrılan Japonya’da, geçmişindeki şiddet izlerini barışçıl varoluşu benimseyerek silmeye çalışan samuray Yasuke’nin mücadelesini anlatıyor. Küçük bir köye tekrar kaosun hakim olması üzerine Yasuke’nin gizemli bir kızı karanlık güçlerden ve kana susamış savaş beylerinden korumak için kılıcını kuşanıp millete ağzının payını vermek üzere geri dönüş macerasını izleyeceğiz.

Gerçek tarihi figür Yasuke’den ilham alan bu anime serisini, The Boondocks ve Cannon Busters gibi yapımlardan tanıdığımız LeSean Thomas yaratırken, dünyaca ünlü Japon animasyon stüdyosu MAPPA ise projeyi hayata geçiren ekip oldu. Fantastik bir Japonya’da geçen animenin başrolünü Atlanta’dan tanıdığımız LaKeith Stanfield seslendiriyor.

Dizinin baş yapımcı görevinin yanında Flying Lotus, aynı zamanda Yasuke’nin müziklerinden de sorumlu. 29 Nisan Perşembe ilk bölümüyle Netflix’te izleyiciyle buluşacak dizinin son fragmanı hemen aşağıda.