netflix’in yeni süper kahraman dizisi “jupiter’s legacy”den ilk fragman

netflix’in yeni süper kahraman dizisi “jupiter’s legacy”den ilk fragman


7 mayıs'ta netflix'te


Mark Millar ve Frank Quitely’nin aynı isimli çizgi romanından uyarlanan ve Netflix aracılığıyla izleyiciyle buluşacak süper kahraman dizisi Jupiter’s Legacy’den ilk uzun soluklu fragman yayında.

İlk sayısı 2013 yılında çıkan, Mark Millar‘ın yazdığı ve çizimlerini Frank Quitely‘nin yaptığı Jupiter’s Legacy, güçlerini 1930’lu yıllarda kazanan ilk kuşak süper kahramanlar gibi ilginç bir konuyu merkezine alıyor. Farklı nesillerden süper kahramanların hikayesini takip edeceğimiz dizide ilk kuşak süper kahramanları günümüzde artık saygıdeğer yaşlı ustalar olarak sayıldığı, onların süper güçlerine sahip çocuklarının ise ailelerinin başarılarla dolu hayatlarına ulaşmak verdiği savaşa tanık olacağız.

Transformers filmlerinin düzgün olanlarında canlandırdığı Captain Lennox karakteriyle tanıdığımız Josh Duhamel’in başrolünde yer aldığı dizide Ben Daniels, Leslie Bibb, Elena Kampouris, Andrew Horton, Mike Wade ve Matt Lanter gibi isimler de yer alacak. Daha önce Daredevil dizisinde yönetmenlik yapmış, senaryo ve yapımcılık süreçlerinde de etkin rol almış Steven S. DeKnight’ın yaratıcılığını ve yapımcılığını yaptığı diziden 7 Mayıs’ta ilk bölümüyle ekranlara gelecek.