olivia colman marvel’ın “secret invasion” dizisine katılıyor

olivia colman marvel’ın “secret invasion” dizisine katılıyor


oldu mu şimdi bu?


Son yıllarda Christian Bale’i yeni bir “Thor” filmine, Jake Gyllenhaal’u son “Spider-Man” serisine, Oscar Isaac’i de “Moon Knight” olarak Marvel evrenine katılırken gördük ya da göreceğiz. Anladığımız kadarıyla Marvel’ın sinema dünyasının A sınıfı oyuncularını bünyesine katmakta zorluk yaşamadığını açıkça görüyoruz. Bu halkanın belki de en yeni ismi Oscar ödüllü oyuncu Olivia Colman oldu.

Samuel L. Jackson’ın Nick Fury, Ben Mendelsohn’ın da Captain Marvel filmindeki Talos karakteriyle yer alacağı dizi, Marvel’ın aynı isimli bir çizgi roman serisinden televizyona uyarlanacak. Daha önce Marvel filmlerinde de karşımıza çıkan ve istedikleri kişinin görünümünü alabilen uzaylı ırkı Skrull’ların Dünya’da en üst düzey makamlara bile sızıp, kontrolü ele geçirmesinin ardından yaşananları izleyeceğimiz dizide tabi ki Disney+ üzerinden izleyiciyle buluşacak. Dizinin senaryosunu aynı zamanda yapımcı ekibinde de bulunan Kyle Bradstreet kaleme alacak.

Yakın zamanda One Night In Miami ve High Fidelity’nin dizi uyarlamasında izlediğimiz Kingsley Ben-Adir‘in kötü kahramanı canlandıracağı dizide Colman’ın hangi karaktere hayat vereceği henüz bilinmezliğini koruyor. En iyi ihtimalle önümüzdeki yılın ilk yarısında ekranlara gelecek diziyi merakla bekliyıruz.