paul mccartney’in “iii imagined” albümü yayında

paul mccartney’in “iii imagined” albümü yayında


st. vincent, damon albarn, phoebe bridgers, 3d...


Dinlemek için sabırsızlandığımız Paul McCartney’in bol ünlülü “III Imagined” albümüne sayılı günün çabuk geçmesi sayesinde an itibariyle kavuştuk.

“III Imagined” albümü, McCartney’in geçtiğimiz Aralık ayında yayınladığı “McCartney III” albümündeki şarkılarının birçok ünlü sanatçı tarafından yeniden yorumlanmış versiyonlarından oluşuyor. İlk bakışta hemen göze çarpan St. Vincent, Josh Homme, Anderson .Paak, Damon Albarn, Phoebe Bridgers ve Blood Orange  gibi isimlerin ve fazlasının cover ve remikslerinin yer aldığı bu albüm, ilk duyduğumuz andan itibaren bize gün saydırmaya başlatmıştı.

Capitol Record etiketiyle yayınlanan “III Reimagined” dijital platformlarda bugün yerini alıyor. Ancak fiziksel olarak albüme kavuşmak isteyenlerin birazcık daha -yaz sonuna kadar- sabretmesi gerekiyor. Ön siparişlerin buradan devam ettiği albümün basılı versiyonunu bekleyenleri güzel bir sürpriz çalışmanın karşılayacağını da hemen belirtelim; basılı albümde başarılı oyuncu Idris Elba’nın hazırladığı bir remiks versiyon da bulunuyor.

Şimdiye kadar albüme adım adım yaklaştığımızı hatırlatan Radiohead’in gitaristi Ed O’Brien‘ın, Beck’in ve Dominic Fike’in teklilerini dinlediğimiz albümden Phoebe Bridgers’li, Anderson .Paak’li, Khruangbin’li, 3D’li, St. Vincent’li, Josh Homme’li, Blood Orange’lı, Damon Albarn’lı parçaları da aşağıdan dinleyip albümü hemen tamamlayabilirsiniz.

III Imagined Parça Listesi:

01. Find My Way (feat. Beck)
02. The Kiss of Venus (Dominic Fike)
03. Pretty Boys (feat. Khruangbin)
04. Women And Wives (St. Vincent Remix)
05. Deep Down (Blood Orange Remix)
06. Seize The Day (feat. Phoebe Bridgers)
07. Slidin’ (EOB Remix)
08. Long Tailed Winter Bird (Damon Albarn Remix)
09. Lavatory Lil (Josh Homme)
10. When Winter Comes (Anderson .Paak Remix)
11. Deep Deep Feeling (3D RDN Remix)
12. Long Tailed Winter Bird (Idris Elba Remix) *

* = fiziksel sürüme özel parça