pearl jam, 2010 hard rock calling performansını hayranlarıyla paylaşıyor

pearl jam, 2010 hard rock calling performansını hayranlarıyla paylaşıyor


hem de ücretsiz-di


Biz konserlerin canlı bir şekilde geri gelmesini bekleyedururken, Pearl Jam hayranlarının sabırlı olmasına yardımcı olmak için Londra Hyde Park‘ta gerçekleşen 2010 Hard Rock Calling Festivali’ndeki performanslarının görüntülerini ücretsiz olarak geçtiğimiz hafta sonuna özel yayınladı.

Canlı müzik ve konser yayınlarını bizlere sunan platform nugs.net aracılığıyla karşımıza çıkan sette 27 şarkı bulunuyor. 2009 yılında yayınladıkları Backspace albümünü destelemek üzere çıktıkları turnenin bir parçası olarak gerçekleştirilen konserde bu albümdeki şarkıların yanı sıra, Ten, Vitalogy ve Vs. gibi klasik Pearl Jam albümlerinden şarkılar da yer alıyor.

Nugs.net’in içerisinde halihazırda 400 farklı Pearl Jam konser kaydını bulabilirsiniz ancak, bu konser yalnızca geçtiğimiz hafta sonu ücretsiz olarak erişime açık olduğu için hayranlarını bir tık daha fazla heyecanlandırma özelliğine sahip oldu.  Kaçıranlar ve bir daha izlemek isteyenler için maalesef tekrar bir ücretsiz erişim imkanı tanınmıyor. Ama biz yine de konser kayıtlarını dinlemek istiyoruz derseniz sizi nugs.net’e alalım.