pete davidson, “ramones”un biyografik filminde joey ramone’u canlandıracak

pete davidson, “ramones”un biyografik filminde joey ramone’u canlandıracak


“i slept with joey ramone”


Punk rock’ın öncü isimlerinden Ramones’un hikayesini Netflix’le beyaz perdeye taşındığını şöyle böyle duymuştuk. “I Slept with Joey Ramone” isimli biyografik filmde grubun solisti ve punk ikonu Joey Ramone’u Pete Davidson’ın canlandıracağı açıklandı.

STXfilms ve Netflix ortaklığıyla üretimine geçilen film, sessiyle ve tarzıyla birçok kişiye öncülük eden Joey Ramone’un kardeşi Mickey Leigh’in aynı ismi taşıyan romanını referans alıyor. Ramone’la ilgili eşsiz anılara ve iç görülere sahip olan, onu herkesten iyi tanıyan ve ağabeyinin yaşadığı tüm zorlukların üstesinden gelmesine destekleriyle yardımcı olan Leigh’in kitabı, evrensel bir aile hikayesi olmasının yanında büyük bir rock biyografisini içerisinde barındırıyor.

Punk rock’ın ilk örneklerinin sahnelendiği yıllarda epey popüler olan Ramone’u canlandıracak Davidson’u en çok “Saturday Night Live”daki performanslarıyla tanıyoruz. “Big Time Adolescence”, “The Dirt” ve yakın zamanda izleyicisiyle buluşacak “The Suicide Squad” filmleriyle sinema evrenine geçiş yapmaya başlayan oyuncuyu geçen yıl “The King of Staten Island” filminde başrolde görmüştük. Filmin yönetmen koltuğu Davidson’la birlikte “Pete Davidson: Alive from New York” ve “Big Time Adolescenceta çalışan Jason Orley’e emanet.

Grubun kariyerini en ince detayına kadar, bilinmeyenleriyle mercek altına alacak “I Slept with Joey Ramone” için henüz bir yayın tarihi yok. Merakla herhangi bir haberi gelecek bekliyoruz.