pixar’ın yeni animasyon filmi luca’dan fragman

pixar’ın yeni animasyon filmi luca’dan fragman


18 haziran


Animasyon dünyasının en popüler markalarından Pixar’ın elinden çıkan filmlerden bahsetmeye gerek bile yok. Artık kendi alanında bir marka haline gelen Pixar’ın bu seneki büyük bütçeli yapımlarından Luca’dan yeni bir fragman paylaşıldı.

Son olarak Soul ile Oscar kazanan Pixar’ın yeni filminde insan kılığına girmiş özgür ruhlu genç deniz canavarlarıyla bir insan arasındaki alışılmadık ama güçlü arkadaşlığı izleyeceğiz. Yaz aylarını İtalyan Rivierası’ndaki güzel bir kıyı kasabasında gelato, makarna ve bitmeyen scooter gezintileriyle sürdüren Luca Portorosso’nun unutulmaz yaz macerasına ortak olacağımız filmde kahramanımıza bütün maceralarına yakın arkadaşı Alberto eşlik ediyor. Bu ikilinin maceralarının arkasındaki büyük sır ise Alberto ve Luca’nın su yüzeyinin hemen altındaki başka bir dünyadan gelen birer deniz canavarı olması.

Filmin yönetmen koltuğunda ünlü kısa animasyon “La Luna”nın Akademi Ödüllü yönetmeni Enrico Casarosa yer alıyor. Casarosa bu filmin, sadece büyüğüdü İtalyan Riviera’sında geçtiği için değil, aynı zamanda dostluğu baz aldığı için kişisel bir hikayeye dayandığı için de özel bir film olduğunu paylaşıyor. Sinema dünyasının iki genç yıldızı Jacob Tremblay ve Jack Dylan Grazer ikilisinin başrollerini seslendirdiği Luca, 18 Haziran’da hem vizyona hem de Disney+’a gelecek.