pond’un yeni teklisiyle her yer dans pistine dönüyor

pond’un yeni teklisiyle her yer dans pistine dönüyor


pink lunettes


Ortamlarda “Tame Impala’nın bir yaklaşığı” şeklinde şakalarla puan kazanabileceğiniz ve Nick Allbrook, Jay Watson ve Cam Avery’nin ortak üyeleri arasında yer aldığı Avusturalya’nın bir başka güzide grubu Pond, yeni teklisini paylaştı.

Pink Lunettes isimli yeni tekli, grubun bugüne kadar alışık olduğumuz görece daha yumuşak psychedelic tavrından epey uzakta neredeyse bir LCD Soundsystem ya da Justice atmosferiyle ilk etapta dinleyenleri şaşırtıyor. İnsanı hemen ateşleyen bas yürüyüşüyle kıpırdanmaya başlamışken Nick Allbrook’un mikrofonda konuşmaya başlamasıyla ise kendimizi bu gürültünün içine yavaşça bırakıyoruz.

Jamie Terry’nin yönetmenliğini üstlendiği ve buram buram VHS efektleriyle Nick Allbrook’un başrolünde yer aldığı sade bir “lyric video” ile paylaşılan şarkının tek kötü yanı bitiyor olması. Yaptıkları her işle belirli bir standartı korumayı başaran Pond üyeleri, bu teklinin müstakbel bir albümün habercisi mi yoksa öyle gönüllerinden mi koptuğuna dair bir açıklama yapmadı. Her halükarda bizim kazançlı çıkacağımız bu soru işaretinin cevabını umarız yakında öğreniriz.

Lafı fazla uzatmadan sizleri şarkıyla baş başa bırakalım.