rachel bilson ve melinda clarke, the o.c.’nin geri dönüşü için hazır

rachel bilson ve melinda clarke, the o.c.’nin geri dönüşü için hazır


gerek var mı?


Televizyon dünyasının kült gençlik dizilerinden The O.C.’nin başrol isimlerinden Rachel Bilson ve Melinda Clarke, dizinin olası bir reboot ihtimali için yeşil ışık yaktı.

Yakın zamanda dizi üzerine konuştukları Welcome To The O.C., Bitches! isimli bir podcast’e başlayan Bilson ve Clarke, podcast’in reklam turnesinde verdikleri bir röportajda “Bütün ekibi bir araya getirmeyi sık sık aramızda konuştuk. Bunun illa özel bir amaç için olmasına gerek yok, sadece arkadaşça bir buluşma da olabilir ama bu daha farklı amaçlarla yapılacak bir buluşma olursa neden olmasın!” diyerek konuyu heyecanlı bir noktaya çekti. Hatta bu açıklamaların üstüne bizleri daha da heyecanlandıracak şekilde “Bence konuştuğumuz herkes daha profesyonel bir amaçla buluşmak için tahmin ettiğinizden daha da hevesli” yorumuyla olası bir reboot için herkesin aynı sayfada olduğunu belirten ikili, bundan sonra topu dizinin yapım şirketine atmış oldu.

Bu detayları dizinin yaratıcıları Josh Schwartz ve Stephanie Savage’a sevgileriyle birlikte ilettiklerini açıklayan Bilson ve Clarke, “Umarız onlar da aynı heyecanlı bizimle paylaşıyordur ve bir gün bir şekilde deneyebiliriz.” açıklamasını yaptı.

Şimdilik her şeyin emekleme aşamasında olduğu The O.C. reboot’u için bakalım önümüzdeki aylar bize neler gösterecek.