radiohead eski konserlerini bir bir yayınlamaya hazırlanıyor

radiohead eski konserlerini bir bir yayınlamaya hazırlanıyor


bu cuma başlıyor


Son yıllarda hayranlarıyla sanal yollardan hiç alışık olmadığımız seviyede içli dışlı olan ve pandemiyi kolay atlatmamız için elinden gelen desteği sağlayan Radiohead, “her cuma bir konser” mottosuyla yeni bir seriye başladığını duyurdu.

Grubun 16 Ocak 2008’de Londra’daki Rough Trade’in ev sahipliği yapması planlanan ama hayran ve basın ordusu yüznden başka bir mekana taşınan In Rainbows albümünün çıkışı için verdiği konserle başlayacak bu arşiv serisi, her cuma bir konser olarak şimdilik belirsiz bir süre devam edecek. Konserle ilgili açıklama yapan grup, o güne dair anılarını “Böylesi bir kalabalığın geleceğini asla tahmin etmemiştik. Hazırlanan tüm prodüksiyonun yıkılıp konseri için bulduğumuz yeni yere taşınması gerekti. 93ft East’te isimli bir mekan bulduk ve konseri gerçekleştirebildik. Sonuç, başka hiçbir şeye benzemeyen, şimdiye kadar büyük ölçüde görülmeyen, elektrikli ve samimi bir Radiohead performansıydı. ” şeklinde anlattı.

Grubun YouTube hesabından canlı olarak yayınlanacak konserler daha sonra sayfada yerini alacak. Aşağıda, grubun konser setlist’ini bulabilir ve canlı yayını kaçırmamak için bildirimlerinizi açabilirsiniz.

Setlist:
15 Step
Bodysnatchers
Nude
Weird Fishes/Arpeggi
All I Need
Faust Arp
Reckoner
House of Cards
Jigsaw Falling Into Place
Videotape

Encore:
Up on the Ladder (Acoustic)
You and Whose Army?
The National Anthem
My Iron Lung
The Bends