rammstein x balenciaga iş birliği alev alev

rammstein x balenciaga iş birliği alev alev


sadece bakıyoruz


Müzik dünyasının özü sözü bir, sert gruplarından Rammstein ve moda dünyasının “high fashion” markası Balenciaga güçlerini birleştiriyor; ortaya unisex giysi koleksiyonu  ve özel olarak düzenlenmiş bir çalma listesi çıkıyor.

Fotoğrafçı Gottfried Helnwein çektiği grubun efsane fotoğrafları arasında yer alan fotoğrafın ve Rammstein logosunun olduğu ürünler arasında, hoodieler, t-shirtler, şapka, bel ve sırt çantası ve bir adet de yağmurluk bulunuyor. Ürünlerin stoklarını Balenciaga marka Rammstein giysilerine hemen kavuşmak isteyenler şimdiden bitirmiş durumdalar.

Rammstein serisi, müzik dünyasındaki grup ve sanatçıların lisanslı ürünlerinin yer aldığı, kreatif direktör Demna Gvasalia’nın küratörlüğündeki Balenciaga Music çatısı altında bulunuyor. Bu nedenle Rammstein, Balenciaga’nın Apple Music profilinde yer alacak bir çalma listesi de hazırladı. 28 şarkılık neredeyse iki saat uzunluğundaki liste, Thom Yorke, Beastie Boys’tan Led Zeppelin, Marilyn Manson’a kadar birçok isim yer alıyor.

Rammstein x Balenciaga serisine buradan göz atabilir, fiyatları gördükten sonra Kadıköy pasajından Rammstein baskılı tişört almaya devam etme kararınıza eşlik edecek cayır cayır müzik videosunu da aşağı bırakıyoruz.