rammstein’ın görkemli sahnesi lego’ya dönüşüyor

rammstein’ın görkemli sahnesi lego’ya dönüşüyor


mini mini rammstein'lar


Rammstein’in kendi kadar meşhur performanslarını gerçekleştirdiği devasa sahnesi, grubun birinci dereceden hayranı tarafından LEGO olarak tasarlandı. Şimdi bu tasarım, gerçek bir LEGO dönüşmeye sadece birkaç adet oy kadar yakın.

Rammstein would love to have this construction kit. Join us to reach the 10,000 votes!

Vote now: https://ramm.st/32S3ziR

Rammstein paylaştı: 23 Nisan 2021 Cuma

 

Şimdiden oldukça yüksek oya sahip set, grubun 6 üyesinin hepsinden ve istenilen şekilde modüle edilebilen görkemli sahnesinden oluşuyor. Grubun kendi Facebook sayfasından yaptığı “Rammstein bu LEGO setine sahip olmayı çok isterdi, 10.000 oya ulaşmak için bize katılın!” açıklamasıyla yaptığı açık çağrı, yine de bu setin gerçekten hayata geçeceği anlamına maalesef gelmiyor. Ancak 10.000 gibi yüksek rakamlı bir oylama, tasarımın incelemeye alınmasını sağlayabilir. Lego’nun daha önce aynı süreçlerden geçerek karşımıza gerçek bir Fender Stratocaster setiyle çıktığını göz önünde bulundurursak, Rammstein setinin de üretime geçme ihtimali gayet olası gözüküyor.

Hayranlarına kendi zamanlarını ve yaratıcılıklarını sahnelerini tasarlaması için harcatacak kadar kendini sevdiren Rammstein, geçen sene pandemi nedeniyle ertelemek zorunda kaldıkları Stadium Tour’una, 22 Ağustos’ta Montreal’de heybetli sahneleriyle birlikte geri dönmeyi planlıyor. Biletleri de hemen burada.

LEGO iIdeas’ta rakipleriyle yarışacak Rammstein Stadium Tour’un görsellerini aşağıya bırakıyoruz. Oy vermek isterseniz de sizi şöyle alalım.