russell crowe, thor: love and thunder’da zeus olarak karşımıza çıkacak

russell crowe, thor: love and thunder’da zeus olarak karşımıza çıkacak


yaşasın


Dördüncü Thor filmi Thor: Love and Thunder’dan gittikçe daha fazla heyecan verici detaylar geliyor; Oscar ödüllü aktör Russell Crowe, serinin yeni filmde Zeus’u canlandıracağı haberini bizzat kendisi paylaştı.

Marvel çizgi romanlarındaki Zeus, Yunan mitolojisindeki Olimposluların kralından esinlenen Thor’un Asgardlılarına benzeyen versiyonuyla karşımıza çıkacak. Zeus’un filmde hangi tarafta yer alacağı bilinmezliğini korurken, Thor’un karşısında da yanında da yer alsa oldukça heyecan verici bir maceranın bizi beklediği kesin bir şekilde belli oluyor.

Natalie Portman’ın “The Mighty Thor”, Christian Bale’in Thor’un düşmanı olarak yer aldığı ve rolü henüz belirsiz olan Matt Damon’un dahil olduğu filmin kadrosu, bu haberle birlikte çok güçleniyor. Yönetmen koltuğunun Taika Waititi’ye emanet olduğu Thor: Love and Thunder da Chris Pratt’i ve tabii ki Chris Hemsworth’ü göreceğiz.

Büyük bir keyifle soluksuz izleyeceğimizi ön gördüğümüz Thor: Love and Thunder’ın bizimle buluşma tarihi 11 Şubat 2022 olarak tahmin ediliyor.