saint laurent’ın jim jarmusch imzalı yeni kısa filmi yayında!

saint laurent’ın jim jarmusch imzalı yeni kısa filmi yayında!


ekibe bak ekibe...


Jim Jarmusch, moda dünyasının ikon markalarından Saint Laurent için çektiği French Water isimli reklam filminde Charlotte Gainsbourg, Julianne Moore ve Chloë Sevigny gibi isimleri bir araya getirdi.

Moda ve sinema dünyasının kesişimine sık sık rastlamak mümkün. Saint Laurent da büyüklüğü itibariyle bu imkanlarını sonuna kadar markaların başında geliyor. Ocak ayında Gaspar Noé’nin marka için bir kısa film çekmesinin ardından sıra bu sefer de Jim Jarmusch’ta. Markanın kreatif direktörü Anthony Vaccarello imzası taşıyan ilkbahar-yaz kreasyonunun tanıtımı için kamera arkasına geçen Jarmusch, yanında en az kendisi kadar önemli isimleri de beraberinde getirdi.

Charlotte Gainsbourg, Julianne Moore ve Chloë Sevigny’nin başrollerini paylaştığı reklam filminde bu üçlüye Indya Moore ve Leo Reilly eşlik ediyor. Yönetmen koltuğunda Jarmusch olunca tabii ki de reklam filmi, alışık olduğumuz reklam filmlerinden biraz uzakta seyrediyor. Noveller and The Brian Jonestown Massacre’ın müzikleriyle yer aldığı kısa filmi lafı uzatmadan şöyle bıraktık.