spirit filminin 20 yıl aradan sonra gelen devam filmi “spirit untamed” fragmanı yayında

spirit filminin 20 yıl aradan sonra gelen devam filmi “spirit untamed” fragmanı yayında


4 haziran’da geliyor


Neredeyse 20 yıl önce özgürlüğü için mücadele eden bir atın hikayesi “Spirit: Stallion of the Cimarron” izleyicileri tarafından oldukça beğenilmiş, bu sayede de En İyi Animasyon dalında Oscar’a aday olmayı başarmıştı. Bu kadar uzun bir aradan sonra nihayet bir devam filmine kavuşuyoruz.

Özgür ruhlu atımız, vefat eden annesiyle bir bağlantı kurmaya çalışan Meksikalı bir kızın hikayesini anlatmak için “Spirit Untamed” ile geri dönüyor. Filmin seslendirme kadrosunda  Isabela Merced, Julianne Moore, Jake Gyllenhaal, Marsai Martin, Mckenna Grace, Walton Goggins, Andre Braugher, ve Eiza González gibi yıldız isimler bulunuyor.

Filmin konusu ise tam olarak şöyle; korkusuz bir at binicisi olan annesiyle hiç tanışamayan Lucky Prescott, küçük bir kasabada teyzesi Cora’nın gözleminde büyüyor. Ancak şansını bir sürü riskli macerayla zorlayınca teyzesi Lucky yanına kahramanımızı da alarak babasının yanına taşınıyor. Başta yeni geldiği kasabadan hiç hoşlanmayan kızımızın fikri, özgür ruhlu Spirit ile tanışınca değişiyor. Daha sonra iki at binicisiyle de arkadaş olan Lucky, sürüyü esareti altına almaya çalışan kötülerin elinden atları kurtarmak için yeni arkadaşlarıyla birlikte büyük bir maceraya atılıyor.

Şimdiye bir türlü netleşmeyen Netflix’in yeni uyarlama dizisi olabileceği söylentileri dışında hiçbir “Spirit” haberiyle karşılaşmadığımız için “Spirit Untamed”, 4 Haziran’da yayınlanacak. Filmin fragmanı ise aşağıda.