star trek: picard’ın 2. sezonundan minik bir tanıtım fragmanı yayınlandı

star trek: picard’ın 2. sezonundan minik bir tanıtım fragmanı yayınlandı


patrick stewart sen çok yaşa


Bilim kurgu dünyasının zamansız efsanelerinden Star Trek’in usta oyuncusu Patrick Stewart’ı bir kez daha Kaptan Jean-Luc Picard rolünde izleyeceğimiz yeni dizisi Star Trek: Picard’ın ikinci sezonundan bir tanıtım fragmanı paylaşıldı.

Star Trek evreninin en sevilen karakterlerinden biri olmasının yanında popüler kültürün de önemli figürlerinden biri olan Kaptan Picard’a odaklanan bu dizi için usta oyuncu Patrick Stewart, Star Trek: The Next Generation’da yedi sezon boyunca canlandırdığı Picard rolüne geri dönmüştü. Dizinin ilk sezonunda Star Trek: Nemesis’de anlatılan olayların yıllar sonrasına gitmiş ve uzay maceralarından elini eteğini çekmiş, emekliliğinin keyfini süren Kaptan Picard’ın yıllar sonra Starfleet’e geri dönmek zorunda kalmasına şahit olmuştuk.

2022’de yayınlanacak yeni sezon için hazırlıklara başlayan Amazon, ikinci sezonda Kaptan Picard’ın hayatındaki yeni bir dönemi anlatacak. Star Trek: The Next Generation’da Q karakterine hayat veren John de Lancie’nin de yıllar sonra sevilen karakteriyle diziye geri dönecek olması ayrıca güzel bir haber.

İlk sezonda Patrick Stewart’a eşlik eden Alison Pill, Isa Briones, Evan Evagora, Michelle Hurd, Santiago Cabrera, Jeri Ryan, Orla Brady ve Brent Spiner gibi isimlerin bu sezonda da karşımıza çıkacağı ve yakında hakkında daha çok haber alacağımız diziden paylaşılan teaser’ı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.