tame impala ilk albümünü baştan sona çalacağı özel bir konser duyurdu

tame impala ilk albümünü baştan sona çalacağı özel bir konser duyurdu


bu konser kaçmaz


İlk stüdyo albümün InnserSpeaker’ın kutlamalarına devam eden Tame Impala, sadece işbu albümdeki şarkılara yer verecekleri özel bir konser duyurusu yaptı.

Geçtiğimiz hafta albüm için özel bir box-set ve yanında çeşitli ilgi çekici videolarla bizlerin yüzünü güldüren grup, bu sefer daha da güzel bir haber ile karşımızda. Innerspeaker Live From Wave House isimli özel bir konserle grubun kariyerinde önemli bir nokta olan ve geçtiğimiz hafta paylaşılan videoda da gördüğümüz Wave House isimli stüdyoda gerçekleşecek etkinliğin tarihi 21 Nisan.

10 Dolar’lık bir bilet ücretiyle Moment House isimli streaming platformundan izlenebilecek etkinliğin biletleri şu anda satışa çıkmış durumda. Ayrıca konsere özel merchandise’ın da satılacağı etkinlik, konser aşeren bünyelerin gerçeği gibi olmasa da bir süreliğine etkinlik hasreti gidermesine yardımcı olabilir.

Gördüğümüz kadarıyla Tame Impala’nın planlarına göre bu yıl InnserSpeaker albümüyle ilgili bol bol güzel haber alacağız. Konserin biletlerini tekrar BURAYA bırakıyoruz. Haberi okurken size eşlik etsin diye de albümü hemen aşağı iliştirdik.