yayınlanmamış the mars volta şarkılarından oluşan albüm yayında

yayınlanmamış the mars volta şarkılarından oluşan albüm yayında


landscape tantrums


Punk, caz ve Latin müziğini aynı potada eritip bir de üst düzey virtüözlük ile birleştiren The Mars Volta, ilk albümü De-Loused in the Comatorium’da yer bulamayan şarkılarını, kaldıkları kuytu köşelerden kurtarıp Landscape Tantrum’u ortaya çıkarıyor.

De-Loused in the Comatorium, 2001 yılında At the Drive-In’den ayrılıktan sonra yollarının bir kez daha kesiştiği The Mars Volta’yı kuran solist Cedric Bixler-Zavala, gitarist Omar Rodríguez-López ve müzik gurusu Rick Rubin ile birlikte hayata geçmişti. Landscape Tantrums ise, Bixler-Zavala ve Rodríguez-López’in albümde yer alan sekiz şarkıyı Rick Rubin olmadan kaydettikleri orijşnal hallerini barındırıyor.

2012 yılında aldığı sürpriz dağılma kararıyla bütün hayranlarını üzen The Mars Volta, 2019 yılında geri döneceklerine dair sinyaller vermişti. O günden sonra henüz karşımıza yeni bir albümle çıkmayan grup, Mart ayında duyurdukları gibi hızlıca tükenen La Realidad De Los Sueños box-setiyle sevenlerini oldukça mest etmişti. Bu box-setin bir parçası olan ve artık dijital platformlardan yerini almasıyla bizimde dinleyebildiğimiz Landscape Tantrum’u aşağı bırakıyoruz.