yeni billie eilish albümü 30 temmuz’da geliyor

yeni billie eilish albümü 30 temmuz’da geliyor


siper alın


Müzik dünyasının son yıllardaki en popüler isimlerinden biri olan Billie Eilish, dün duyurduğu ve minik bir teaser paylaştığı yeni şarkısının arkasındaki soru işaretlerini dağıtarak yeni albümünü duyurdu. Happier Than Ever isimli albüm, 30 Temmuz’da yayınlanacak.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

BILLIE EILISH (@billieeilish)’in paylaştığı bir gönderi

Kıssa sürede kariyer basamaklarını yürüyen merdivenle çıkan Eilish, son olarak Billie Eilish: The World’s A Little Blurry isimli belgeselini geçtiğimiz Şubat ayında yayınlamıştı. İlk albümün kayıt sürecini ve bir anda gelen şöhretin etkileri üzerine bir takım konuşmalar ve görüntüler içeren belgesel R.J. Cutler’ın yönetmenliğinde ve Billi Eilish’in bağlı olduğu plak şirketi Interscope Records iş birliğiyle hayata geçirilmişti.

Yine genç yıldızın ilk albümünde olduğu gibi albümde yer alacak 16 şarkının tamamı Eilish ve albümün yapımcı koltuğunda oturan ağabeyi Finneas tarafından yazılmış. Albüm hakkında daha önce “Albüm pandemi döneminde kaydedildi ama bu sıkıntı ürünü bir albüm değil. Sadece her şey böyle olması gerekiyormuş. Bu albümde yeni öğrendim bir iki numara var ve albüm içinde bunları kullanmaktan çok memnunum” açıklaması yaptı.

Bu hafta birtmeden albümden ilk şarkıyı duyacağımıza inandığımız Happier Than Ever’ın şarkı listesi ve kapak görseli hemen aşağıda.

Happier Than Ever Tracklist:
01. Getting Older
02. I Didn’t Change My Number
03. Billie Bossa Nova
04. my future
05. Oxytocin
06. GOLDWING
07. Lost Cause
08. Halley’s Comet
09. Not My Responsibility
10. OverHeated
11. Everybody Dies
12. Your Power
13. NDA
14. Therefore I Am
15. Happier Than Ever
16. Male Fantasy