yeni black midi albümünden br tekli daha

yeni black midi albümünden br tekli daha


slow


Müzik dünyasının son yıllarda en çok heyecan yaratan gruplarından biri olan black midi, 2019 çıkışlı Schlagenheim’ın ardından ikinci albümünü yayınlamaya hazırlanıyor. 28 Mayıs’ta yayınlanacak Cavalcade için gün sayan grup, albümün yeni teklisi Slow’u videosuyla birlikte paylaştı.

Geordie GreepMatt Kwasniewski-KelvinCameron Picton ve Morgan Simpson’dan oluşan grup, 6 dakikalık bu yeni şarkısında caz ve progresif rock arasında bir ileri iki geri gidiyor. Bu albümde iki şarkının arkasındaki isim olan grubun basçısı Cameron Picton imzasını taşıyan Slow, Neon Genesis Evangelion tarzı bir animasyon başlangıcının ardından B-movie kalitesinde bir sci-fi Melancholia filmine dönüşüyor.

Yönetmenlik koltuğunda oturduğu müzik videosuyla ilgili konuşan Gustaf Holtenäs, “Video, şarkının salınımlı dinamiklerine uyacak şekilde hazırlandı. Sakinlikten kaosa gidip gelmek üzerine bir çalışma. Esasında video, yapay zeka tarafından üretilen ve kendisi gibi yapay dünyalar yaratan bir karakterin hikayesini anlatıyor. Bunu vurgulamak için, gerçek AI’ların bu dünyalarda birçok arka plan oluşturmasına izin verdim. Kısmen yapay zeka tarafından oluşturulan, ama kontrolün tamamen yapay zekada olmadığı bu teknolojiyi, sadece güzel manzaralar oluşturmak için kullandım.” açıklamasını yaptı.

Ön siparişlerin şu anda açıldığı albümün linkini hemen buraya bıraktık. Albümün yeni teklisi Slow’un videosu hemen aşağıda.