yeni bon iver albümünde taylor swift ve robin pecknold misafir olacak

yeni bon iver albümünde taylor swift ve robin pecknold misafir olacak


lütfen çabuk gelsin


En son 2019’da bir ke daha yılın albümleri listesinde üst sıralarda yer alan “i,i” albümünü yayınlayan Justin Vernon aka Bon Iver, bir süredir yeni albüm kayıtlarıyla uğraşıyor.

Dün akşam Instagram hesabından bir canlı yayın yapan Vernon, daha önce iki kez albümüne misafir olduğu Taylor Swift’le birlikte seslendirdiği bir şarkısından kısa bir bölümü izleyicilerle paylaştı. Ardından Swift hakkında övgü dolu sözler sarfeden Vernon’un bu şarkıyı üzerinde çalıştığı yeni Bon Iver albümü için mi yoksa Swift’in son iki albümü folklore and evermore’un yapımcılığını üstlenen Aaron Dessner’la birlikte yürüttükleri Big Red Machine projesine mi ait olduğuna dair bir açıklama yapmadı.

Canlı yayının devamında ise Fleet Foxes grubunun solisti Robin Pecknold ve Anaïs Mitchell’ın da yer aldığı iki farklı şarkıdan bölümler dinleten Bon Iver, karantina günlerini verimli geçirmişe benziyor. Yakın zamanda kafamızdaki bütün soruların cevabını alacağımıza inanarak sizi sanatçının son albümüyle baş başa bırakıyoruz.