yeni coldplay albümünün ilk teklisi “higher power” haftaya geliyor

yeni coldplay albümünün ilk teklisi “higher power” haftaya geliyor


gelsin bakalım


“Her albüm bir yeni konsept” mottosuyla yoluna dolu dizgin devam eden Coldplay cephesinden hafta başında gizemli mesajlar aldığımız bir Instagram postu ve bir web sitesi görmüştük. Bir çeşit alfabe ile hayranlarına gizli mesajlar yollayan grubun bu hareketinin arkasındaki gizem perdesi yavaş yavaş aralanmaya başladı. Sonu yeni albüm haberiyle bitecek bu sürecin ilk adımı olacak Higher Power isimli tekli, 7 Mayıs’ta yayınlanacak.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Coldplay (@coldplay)’in paylaştığı bir gönderi

Colplay’in Instagram hesabından yapılan paylaşımla detayları açıklanan şarkıda grubun pop müzik dünyasının en büyük prodüktörlerinden Max Martin ile çalışması, zaten bu şarkı ve bundan sonra gelecek şarkılar hakkında önemli bir detay veriyor. Grubun 2019 çıkışlı albümü Everyday Life’ta da Coldplay ile çalışan ve albüm kayıtlarında da tuşlu çalgılardan sorumlu olan Martin, grubun artık geri dönülemez noktadaki pop müzik sevdasını bir ileri noktaya taşımaya hazırlanıyor.

Yakın zamanda hakkında bol bol haber alacağımız, Coldplay’in gitarlı müziğe dönüşüne olan son kalan inancımızı da yok eden bu tekli haberiyle kalbimizi kırarken % 1’lik sürpriz ihtimalini de kendimize saklı tutuyoruz.