a quiet place 2’den vizyon öncesi son fragman

a quiet place 2’den vizyon öncesi son fragman


28 mayıs'ta sinemalarda


Son yılların aklıda kalan korku yapımlarından biri olan A Quiet Place’in merakla beklenen devam filminden vizyon öncesi son bir fragman paylaşıldı.

Küçük tarih değişiklikleriyle son olarak 28 Mayıs’ı kendisine uygun gören filmin senaryosu ve yönetmenliğinden bir kez daha John Krasinski sorumlu. İlk filmin başrolünde yer alan Emily Blunt’ı bir kez daha başrolde göreceğimiz serinin devam filminde Blunt’ın yardımcı pilotluğunu Cillian Murphy üstleniyor. Yönetmen koltuğuna ilk filmde olduğu gibi John Krasinski’nin yer aldığı filmde genç oyuncular Millicent Simmonds ve Noah Jupe’a Djimon Hounsou ve Wayne Duvall gibi isimler eşlik ediyor.

Bu film ile bitmeyecek seri, bu sefer Krasinski’nin yapımcı koltuğuna geçeceği üçüncü bir filmle devam edecek. Paramount Pictures‘tan aldığı teklifi düşünmeden kabul ettiğini açıklayan Krasinski, bu projede senaryo ve yönetmen koltuğunu Mud ve Midnight Special gibi yapımlardan tanıdığımız Jeff Nichols’a emanet edecek. Serinin nasıl devam edeceğini öğrenmek için 28 mayıs’ı beklememiz yeterli.

Filmin son fragmanı ve kamera arkası görüntülerinden hazırlanan video hemen aşağıda.