boyd holbrook ve shaunette renée wilson, indiana jones 5’in kadrosuna katılıyor

boyd holbrook ve shaunette renée wilson, indiana jones 5’in kadrosuna katılıyor


hadi artık


Steven Spielberg’ün ilk defa yönetmen koltuğunda yer almayacağı bir Indiana Jones filmi olacak serinin beşinci halkasından heyecan verici haberler gelmeye devam ediyor.

Son olarak Harrison Ford’un yanında Phoebe Waller-Bridge ve Mads Mikkelsen’in eklendiği film, hakkında çıkan her haberle bizleri heyecanlandırmaya devam ediyor. Yaklaşık 40 yıllık bir zaman dilimine yayılan serinin beşinci filminin hikayesiyle ilgili şu ana kadar bir detay paylaşılmasa da oyuncu kadrosu hakkındaki haberlerle aynı kuraklığı yaşatmıyor.

Logan, In the Shadow of the Moon ve Narcos gibi yapımlarda canlandırdığı karakterlerle tanıdığımız Boyd Halbrook ve Black Panther, A Kid Like Jake gibi yapımlarda izlediğimiz Shaunette Renée Wilson filmin oyuncu kadrosuna katılan son isimler oldu.

Yönetmen koltuğunda Logan, Girl Interupted, 3:10 to Yuma, Ford v. Ferrari gibi yapımların arkasındaki isim olan James Mangold’un yer alacağı filmin çekim aşamasının yakında başlayacağı da konuşulan başlıklar arasında. Önümüzdeki yılın ilk yarısında izlemeyi umduğumuz film, bakalım bu merak uyandıran kadrosuyla kült seriye yeni bir soluk getirecek mi?