bruce willis ve john travolta, 26 yıl sonra aynı projede bir araya geliyor

bruce willis ve john travolta, 26 yıl sonra aynı projede bir araya geliyor


paradise city


Yıllar önce o zamanlar genç bir yönetmen olan Quentin Tarantino’nun Pulp Fiction isimli “küçük” filminde buluşan Bruce Willis ve John Travolta, 26 yıl sonra aynı projede bir araya geliyor.

Aradan geçen yıllarda kariyerleri farklı şekilde evrilen ama sonunda Hollywood’un en meşhur isimlerine dönüşen ikili; The Mask, Eraser, The Scorpion King gibi aksiyon filmlerinin yönetmeni Chuck Russel’ın Paradise City isimli filmde kameraların karşısına geçecek.

Filmde 66 yaşındaki Bruce Willis, babasını öldüren Hawaii suç dünyasının krallığından intikam almak isteyen ödül avcısı Ryan Swan’ı canlandıracak. Travolta ise, Willis’in babasını öldüren suç baronuna hayat verecek.

Film hakkındaki bilgilere bakarak ortalama bir çerezlik aksiyon filmi havasına sahip olan Paradise City’nin senaryosunu daha önce sayısız filmde Willis ile birlikte çalışan ve 2006 yılından bu yana da Travolta ve Willis ikilisini bir araya getirmeye çalışan Corey Large ve yazar ortağı Ed John Drake kaleme almış.

Pazartesi günü Hawaii’de çekimleri başlaması planlanan filmde ikiliye ise Taylandlı aktris Praya Lundberg eşlik edecek. Lundberg ayrıca 2017’de girdiği Güneydoğu Asya’nın ilk “BMMYK’nın (Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği) İyi Niyet Elçisi” olarak görev yapıyor.