cher’in hayatı film oluyor

cher’in hayatı film oluyor


kim oynayacak?


Prince, Michael Jackson, Madonna, Elvis Presley, James Brown gibi müzik dünyasının ikon seviyesindeki isimlerinden olan Cher’in hayatı beyaz perdeye uyarlanacak.

Cher’in 75. doğum gününün hemen öncesinde duyurulan habere göre bu dev projeyi Universal üstlenecek. Senaryosunu Forrest Gump, The Insider, The Curious Case of Benjamin Button, A Star is Born gibi yapımlarıyla beş kez Oscar’a aday gösterilen Eric Roth’un kaleme alacağı yapım, ikilinin ilk ortak projesi olmayacak. Cher ve Roth, daha önce 1987 tarihli gerilim filmi “Suspect”te bir araya gelmişti.

Cher’in Mamma Mia! Here We Go Again filmine birlikte çalıştığı Judy Craymer ve Gary Goetzman’ın yağımcılığını üstlendiği şimdilik isimsiz projenin henüz bir başrolü de yok. Zaten Cher gibi güçlü bir karakteri beyaz perdede kimin temsil eddeceğini bulmak, bizce bütün bu filmin en zor tarafı olabilir. Bu projeyle ilgili konuşan Craymer “Gary ve ben Cher ile tekrar aynı filmde yer almaktan ve bu sefer onun ilham verici ve gerçek hayat yolculuğunu beyaz perdeye taşımaktan heyecan duyuyoruz. Onun müzik, film ve televizyondaki benzersiz başarısı nesillere ilham kaynağı oldu ve olmaya da devam ediyor. Hikayesini beyaz perdede izleyiciyle buluşturmaktan büyük heyecan duyuyoruz.” yorumunu yaptı.

İnişli çıkışlı özel hayatı, müzik kariyeri ve her zaman bir ikon olmasıyla son dönemlerin en büyük müzik merkezli filmi olma potansiyeline sahip projesinden gelecek haberleri büyük heyecanla bekliyoruz.