chloé zhao’nun yönetmenliğini üstlendiği the eternals’ın ilk fragmanı geldi

chloé zhao’nun yönetmenliğini üstlendiği the eternals’ın ilk fragmanı geldi


5 kasım'ı bekliyoruz


Nomadland ve The Rider ile yönetmenlik kariyerinde çıtayı çok yukarılara çeken ve artık kendisinden bahsederken iki Oscar ödüllü diyeceğimiz Chloé Zhao’nun herkesi ters köşe yaparak kabul ettiği Marvel filmi The Eternals’tan ilk uzun soluklu fragman yayında.

Gemma Chan, Kit Harrington, Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Lia McHugh ve Don Lee (Ma Dong-Seok) gibi içerisinde etkileyici isimlerin yer aldığı bir oyuncu kadrosuna sahip film, klasik bir dünyanın başına türlü bela gelirken insanlığın kendi kaderini çizmesine yardımcı olacak süper güçlü bir grup varlığın hikayesini anlatacak. Matthew K. Firpo ve Ryan Firpo‘nun senaryosundan sorumlu olduğu film, geçmiş ve günümüz arasında farklı hikayeleri bizlere aktarırken milyonlarca yıl önce “Celestials” isimli kozmik varlıkların, insanlar üzerinde deney yapması sonucu ortaya çıkan süper güçlü varlıkların etrafında dolaşacak.

Marvel evreninin ilk LGBTQ karakterine yer verecek olması ve başındaki iki Oscarlı bir yönetmen ile şu anda aktif olan Marvel projeleri arasında WandaVision’ın ardından en merak edilen yapımlardan biri olan The Eternals’ın vizyon tarihi de belli oldu. Çok uzak olmayan 5 Kasım tarihini kendisine vizyon tarihi olarak seçen The Eternals’ın merak uyandıran ilk uzun soluklu fragmanı hemen aşağıda.