coldplay’in yeni teklisi, uzaylı destekli videosuyla geldi

coldplay’in yeni teklisi, uzaylı destekli videosuyla geldi


higher power


Gizemli mesajlarla duyurulan isimsiz yeni Coldplay albümünün ilk teklisi Higher Power, videosuyla birlikte geldi.

Pop müzik dünyasının gizli kahramanlarından olan “İsveçli prodüktör” akımının en büyük isimlerinden Max Martin’in prodüktörlüğünde kaydedilen High Power, aynı zamanda grubun iki yıl aradan sonra dinleyicileriyle paylaştığı ilk şarkı olma özelliğini de taşıyor.

Artık “eski Coldplay”den umudumuzu tamamen kesmemizi kanıtlayan High Power, grubun Uluslararası Uzay İstasyonu ile bir araya gelerek hazırladıkları bir müzik videosuna sahip. Kurban’ın Yine şarkısına video çektiği mekanda Reyhan Karaca’yı kaçıran uzaylılarla birlikte dans eden grup üyelerinin keyfi videoda epey yerinde gözüküyor. Aynı zamanda müzik videosuyla birlikte, Uluslararası Uzay İstasyonu’nda bulunan Fransız Astronot Thomas Pesquet ile sohbet ettikleri bir video da paylaşan Coldplay, bu video ile ne planlıyor sonucunu merakla bekliyoruz.

9 Mayıs’ta American Idol isimli televizyon programında yeni bir şarkı daha paylaşacak grup, bu performanstan iki gün sonra da BRIT 2021’de sahne alacak. Yani yakında uzaylılarla ilgili bol bol şarkı dinleyeceğimiz, Chris Martin’in bu yeni hobisinden sıkılana kadar bol bol pozitif basacağı şarkı videosuyla birlikte hemen aşağıda.