conan o’brien’ın 11 yıllık programı “conan” haziran ayında sona eriyor

conan o’brien’ın 11 yıllık programı “conan” haziran ayında sona eriyor


conan bitti demeden bitmez...


Geçtiğimiz 11 yıldır TBS kanalında Conan isimli programı sunan, ondan önce de 16 yıl boyunca Late Night with Conan O’Brien ile ABD televizyonlarında gece kuşağının nabzını tutan Conan, televizyondan emekli olacağı tarihi açıkladı.

İlk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında haberini aldığımız bu gelişmeden uzun zamandır bir güncelleme gelmemişti. Malum şartlar sebebiyle bir süredir sanal olarak gerçekleşen programının 24 Haziran’da yayınlanacak son bölümüyle izleyiciyle buluşacak O’Brien, bu tarihten sonra yoluna HBO Max’te devam edecek.

ABD’nin en büyük televizyon kanallarından biri olan ve streaming dünyasına girdiğinden beri de kaliteli yapımları arka arkaya sıralayan HBO Max, böylece film ve dizi formatı dışında da üzerinde çalıştığı iddialı projelere bir yenisini eklemiş oldu. HBO’nun arkasındaki WarnerMedia, “O’Brien’ın HBO Max’taki programı geleneksel sohbet programlarından farklı olacak.” açıklamasını yaptı. O’Brien ise “HBO Max’te programı yapma fikri bir süredir aklımdaydı. Sanırım bu programın dördüncü versiyonu olacak” ifadelerini kullanarak projenin gelişimi hakkında küçük de olsa bilgi paylaşmış oldu.

Bir yandan TBS için “Conan Without Borders” isimli programına devam edecek O’Brien, diğer yandan da haftalık olarak yayınlanacak ve klasik talk show formatından farklı olacağını paylaştığı programına devam edecek. Net yayın tarihi açıklanmasa da önümüzdeki sezon sonbaharda başlayacağını tahmin ettiğimiz şimdilik isimsiz programı merakla beklediğimizi söyleyebiliriz.