da vinci şifresi’nde yaşananların öncesini anlatacak diziden ilk fragman

da vinci şifresi’nde yaşananların öncesini anlatacak diziden ilk fragman


the lost symbol


The Da Vinci Code, Angels & Demons ve Inferno serisiyle bir dönem dünyanı en popüler yazarı olan Dan Brown, bu popülerliğini beyaz perdeye de taşımayı başarmıştı. Serinin en popüler kitabı olan Da Vinci Şifresi’nde yaşananların öncesini anlatılacağı bir dizi üzerinde çalışıldığını Mart ayında öğrenmiştik. The Lost Symbol isimli o diziden ilk fragman bugün itibariyle yayında.

Aradan geçen yıllar sonunda bu sefer yolu televizyona düşen yapım Peacock üzerinden izleyiciyle buluşacak. İlk olarak adı Langdon olarak açıklanan dizi, fragmanda gördüğümüz kadarıyla The Lost Symbol olarak değiştirilmiş. Beyaz perdede Tom Hanks tarafından başarıya icra edilen Robert Langdon karakterinin gençliğine, yani The Lost Symbol kitabının geçtiği zamanlara denk düşen bir zaman diliminde geçecek dizinin başrolünde Ashley Zukerman yer alıyor.

Dan Dworkin ve Jay Beattie ikilisinin senaryosunu kaleme alacağı ve de yapımcılığını üstleneceği dizide Dan Brown, Brian Grazer, Ron Howard, Samie Kim Falvey ve Anna Culp gibi isimler de yönetici yapımcı olarak bulunuyor. Zukerman’a Valorie Curry, Sumalee Montano, Rick Gonzalez, Eddie Izzard ve Beau Knapp gibi isimlerin eşlik ettiği yapımın şimdilik bir yayın tarihi bulunmuyor.