dexter’ın geri dönüş sezonunda kahramanımızın yeni kimliği belli oldu

dexter’ın geri dönüş sezonunda kahramanımızın yeni kimliği belli oldu


hoş geldiniz jim bey


Yıllar sonra geri dönüş haberiyle büyük bir heyecan yaratan Dexter’ın bu sonbaharda izleyiciyle buluşacak yeni sezonundan paylaşılan küçük bir kare, Dexter Morgan’ı bu yeni sezonda hangi isimle izleyeceğimizi ortaya çıkardı.

2006–2013 yılları arasında Showtime aracılığıyla televizyonda fırtına gibi esen Dexter, kardeşi Debra’nın ölümünden sonra inzivaya çekilip etrafındakileri kendisinin öldüğüne inandırdığı final bölümüyle hayranları tarafından hayal kırıklığı olarak yorumlanan son bölümüyle final yapmıştı. Dizinin arkasındaki ekibin açık kapı bırakarak geri dönüş için bir ihtimal verdiği dizi, yıllar sonra gelen kutlu ve mutlu haberle herkesi sevindiren dizi, paylaşılan kısa fragmanda çok bir şey anlatmamasına rağmen seriyi dört gözle bekleyenleri memnun etmişti.

Dizinin bıraktığı yer ve devam ediş şeklinden yeni sezonda Dexter Morgan’ı başka bir kimlik altında göreceğimiz tahmin etmiştik. Dizinin Twitter hesabından atılan bir tweet ile bu ismin Jim Lindsay olduğunu öğrenmiş olduk. 10 bölüm sürecek yeni sezonun oyuncu kadrosunda Michael C. Hall ve Clancy Brown gibi orijinal yapımdan hatırladığımız isimlere Julia Jones, Alano Miller, Johnny Sequoyah ve Jack Alcott eşlik edecek. Bu dört oyuncunun canlandıracağı karakterler hakkında paylaşılan detaylar, dizinin en azından bir kısmının New York’ta, diğer kısmının da şehrin dışındaki taşra bölgesinde geçeceğini gösteriyor.

Dizinin yeni sezonundan paylaşılan tanıtım fragmanını hala izlememiş olanlar için onu da aşağı bıraktık.