donald glover yeni atlanta sezonu ve gelecek projeleriyle ilgili konuştu

donald glover yeni atlanta sezonu ve gelecek projeleriyle ilgili konuştu


2022'yi beklemeye devam


Donald Glover’ın The Sopranos’la karşılaştırdığı yeni Atlanta sezonunu merakla beklerken, bizzat Glover’ın kendisinden dizinin yayın tarihine dair güzel haberler geldi.

Geçtiğimiz Nisan ayında çekimlerinin başladığı haberini aldığımız, inanmayanlar için fotoğraflarını bile paylaştığımız dizinin yeni sezonu için Glover’ın aklındaki yayın tarihi 2022 hemen başı gibi gözüküyor. Normalde yıl sonunda izlemeye alışık olduğumuz dizide bu sezon değişikliklere gideceğini bir kez daha kanıtlayan Glover, ilk olarak bu sezonun tamamen Londra, Amsterdam ve Paris’te gibi Avrupa’nın göbek şehirlerinde geçeceğini açıklamıştı.

Yaptığı tek açıklama Atlanta ile olmayan yetenekli müzisyen/yazar/aktör; aynı zamanda bir üçleme kaleme almaya başladığını ve bu konuda da epey yol kat ettiğini paylaştı. Bu üçlemenin ne hakkında olduğu, ne zaman izlenebileceği ya da kimler tarafından canlandırılacağı gibi soruların cevabını almak için daha epey vaktimizin olduğunun farkındayız. Donlad Glover’ın Twitter hesabından yaptığı ve ardından hemen sildiği bu sesli tweet’lere en kısa sürede bir açıklama gelmesini ve zamanın hızlıca 2022’nin başına doğru akmasın diliyoruz.