edgar wright’ın tutku projesi the sparks belgeselinden yeni fragman

edgar wright’ın tutku projesi the sparks belgeselinden yeni fragman


kaliteee markaaa


Müzik dünyasının en nevi şahsına münhasır gruplarından biri olan ve belki de en underrated isimlerinden biri olan Sparks’ın hikayesini anlatacak The Sparks Brothers isimli belgeselden yeni bir fragman geldi.

1972’den bu yana art rock, pop, synth pop, new wave, disco ve glam rock gibi türlerde toplamda 23 albüm yayınlayarak üretkenliğin kitabını yazan ABD’li grup Sparks, Ron ve Russell Mael kardeşlerin duo projesi.

Son olarak geçtiğimiz yıl A Steady Drip, Drip, Drip ile müzik dünyasını meşgul eden Sparks’ın hikayesini izleyeceğimiz belgeselin yönetmen koltuğunda Edgar Wright yer alıyor. Mael kardeşlerin 50 yıllık dev kariyerlerinin dört bir köşesine misafir olacağımız belgeselde Flea, Jason Schwartzman ve Jack Antonoff gibi ünlü isimler de grupla ilgili hislerini ve düşüncelerini bizlere aktaracak.

Grubun 1979’daki Top of the Pops performansını izlediği günden büyük bir hayranı olduğunu belirten Edgar Wright, 2018 Mayıs ayında ayında Sparks’ın O2 Forum Kentish Town’daki Londra konserini videoya çektiği andan bugüne dek, grubun dev arşivinde kaybolduğunu ve izlediği şeylerden büyülendiğini daha önce verdiği röportajlarda paylaşmıştı.

Patton OswaltMike MyersGiorgio MoroderFred ArmisenJonathan RossBjorkSteve JonesTony Visconti gibi isimlerin de dahil olduğu belgesel, 18 Haziran’da izleyiciyle buluşacak. The Sparks Brothers’ın yeni fragmanı hemen aşağıda.