euphoria’nın jules’u hunter schafer, prada’nın yeni yüzü oldu

euphoria’nın jules’u hunter schafer, prada’nın yeni yüzü oldu


yönetmen koltuğunda da xavier dolan


Bu yılın başında bünyelere ilaç gibi gelen karakter odaklı iki özel bölümüyle ağzımıza bir parmak bal çalan Euphoria’nın Zendaya ile başrolü paylaşan bir diğer yetenekli genç ismi Hunter Schafer, moda dünyasının dev markası Prada’nın yeni yüzü oldu.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Xavier Dolan (@xavierdolan)’in paylaştığı bir gönderi

Geçtiğimiz hafta Mugler’in yeni sezon kreasyonu için gerçekleşen etkinlikte podyuma çıkan ve ortalığı kasıp kavuran Schafer, bu sefer de Prada’nın radarına girdi. Prada’nın Galleria isimli klasik modeli için çekilen reklam filminin başrolü olan Schafer, bu proje için sinema dünyasının hala genç yeteneği klasmanına giren Xavier Dolan’la birlikte çalıştı.

J’ai tué ma mère, Laurence Anyways ve Mommy gibi filmlerle tanıdığımız ve son olarak Matthias et Maxime isimli filmini izlediğimiz Xavier Dolan, son olarak Julia Roberts’ın başrolünde yer aldığı Chopard markasının reklam filminde karşımıza çıkmıştı.

Hunter Schafer ise moda dünyasıyla yakın temasının dışında merakla beklenen yeni Euphoria sezonu öncesi yayınlanan ara bölümlerde dizinin yaratıcısı Sam Levinson ile senaryo üzerinde çalışmakla meşguldü. Sahne önünde ve üstündeki yeteneklerine bir de sahne arkasındakileri ekleyen Schafer, bir süre daha kendisini heyecanla takip edeceğimiz isimlerden biri olacak gibi gözüküyor.