friends’in özel bölümünden ilk fragman yayında!

friends’in özel bölümünden ilk fragman yayında!


geliyor gelmekte olan


Televizyon dünyasının en popüler yapımlarından biri olan Friends’in bir özel bölümünün yayınlanacağı uzun bir süre önce kesinleşmişti. Ha geldi ha gelecek, dur araya pandemi girdi derken gündemden biraz uzaklaşan diziden 27 yıl sonra yeni bir fragman paylaşıldı.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer’ı yıllar sonra yeniden bir kez daha buluşan dizinin yeni 27 Mayıs’ta HBO Max’te buluşacak. “Friends Reunion” ismiyle yayınlanacak yeni bölümde, dizinin dördüncü sezonunda Joey ve Chandler’ın Monica ve Rachel’ın daireleri karşılığında oynadıkları hırs dozu yüksek bilgi yarışmasının bir benzerini izleyeceğiz.

Geçtiğimiz hafta açıklanan konuk oyuncu listesiyle “vay böyle işi” dedirten dizinin bu merakla beklenen özel bölümünde David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon ve Malala Yousafzai gibi isimler çok az da olsa karşımıza çıkacak.

27 Mayıs ve devam eden haftalarda kendisinden konuşturmaya bol bol devam edecek dizinin 27 yıl sonra yayınlanacak yeni bölümünün fragmanı hemen aşağıda.