game of thrones spin-off’u house of the dragon’dan ilk fotoğraflar geldi

game of thrones spin-off’u house of the dragon’dan ilk fotoğraflar geldi


ver, daha çok ver...


Aylık Game of Thrones haber serimiz bu ay da serinin spin-off dizisi House of the Dragon’la alakalı. Geçtiğimiz ay prodüksiyon çalışmalarının başladığı açıklanan yapımdan ilk fotoğraflar basınla paylaşıldı.

Game of Thrones evreninde yaşananlardan 300 yıl öncesini konu alacak dizi, George R.R. Martin‘in Targaryen hanesinin tarihiyle ilgili kitabı Fire and Blood’a dayanıyor. Martin ve Ryan Condal tarafından yaratılan dizinin senaryosunu Sara Lee Hess kaleme alıyor. Game of Thrones’un en beğenilen bölümlerin yönetmeni olan Miguel Sapochnik, yine yeni dizinin ilk ve devam eden birkaç bölümünün yönetmen koltuğunda oturacak.

House of the Dragon’da, Paddy Considine‘i King Viserys Targaryen, Olivia Cooke‘u Alicent Hightower, Matt Smith‘i Prince Daemon Targaryen, Emma D’Arcy‘i Princess Rhaenyra Targaryen, Steve Toussaint‘ı Lord Corlys Velaryon aka The Sea Snake olarak göreceğiz. Ayrıca kadroda Rhys Ifans, Eve Best ve Sonoya Mizuno gibi isimler de yer alıyor.

Geçtiğimiz hafta basınla paylaşılan havalı okuma provası fotoğraflarından sonra dizinin çekim aşamasına geldiğini ve oyuncuları yine o dönemin içinde görmek  oldukça keyifli. Daha bol bol haberini duymaya devam edeceğimiz House of the Dragon’un başlangıç tarihi en erken 2022’nin ilk yarısı gibi gözüküyor. Yakında Game of Thrones evrenine dahil farklı spin-off yapımlardan da aynı şekilde güzel haberleri bekliyoruz.