gossip girl’ün yeniden çevirimi bu temmuz’da başlıyor

gossip girl’ün yeniden çevirimi bu temmuz’da başlıyor


liseli kaosu keyfi başlıyor


Yeniden çevirim projelerinin en merakla beklenenlerinden biri olan Gossip Girl cephesinden gelen haberler, diziyle buluşma tarihimiz konusunda küçük bir güncellemeye sebep oldu.

Bir dönemin en popüler gençlik dizilerinden olan Gossip Girl’ün yeniden çevrimi de aynı oranda başarı mottosuyla başlama düdüğünü bekliyor. Dizinin resmi Twitter hesabında paylaşılan “yeni takıntınızı takdim etmekten memnuniyet duyuyorum” açıklamasının yanında, orijinal dizinin tema müziğiyle bütünleşen yeni karakterlerin görsellerinden oluşan küçük bir tanıtım videosu geçtiğimiz hafta sonu paylaşıldı. Bu paylaşımın en önemli noktası dizinin tam tarihi belli olmasa da Temmuz ayı içinde ilk bölümüyle ekranlara geleceğini öğrenmemiz oldu.

Joch Scwartz, Stephanie Savage ve Joshua Safran gibi orijinal dizinin arkasındaki yaratıcı ekibinin yer aldığı spin-off Gossip Girl, kemik kadro Serena, Blair, Chuch, Nate, Dan’in maceralarının sona ermesinden sekiz yıl sonrasına bizi götürerek, yeni nesil New York özel okul gençlerinin hayatlarını gözler önüne serecek. Yeniden çevirim aynı zamanda sosyal medyanın ve New York’un aradan geçen yıllarda ne kadar değiştiğine de değinecek.

Orijinal dizideki oyuncuları tekrar görsek hiç de fena olmaz düşüncemizi gerçekleştirmeyerek bizi hüsrana uğratan yeni Gossip Girl’de bir tek eski kadrodan Kristen Bell benimsediğimiz Gossip Girl’i seslendirerek yer alacak. Yeni nesil gençlerimizi Emily Alyn Lind, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Adam Chanler-Berat, Zion Moreno, Whitney Peak, Eli Brown, Johnathan Fernandez ve Jason Gotay canlandırıyor.

Biz Temmuz ayındaki planlarımızı bu habere göre ayarlarken, diziye kavuşana kadar bu iki ay içerisinde gelecek herhangi bir fragmanı, görseli, haberi merakla bekliyoruz.