gossip girl’ün yeniden çevriminden bir tanıtım fragmanı geldi

gossip girl’ün yeniden çevriminden bir tanıtım fragmanı geldi


xoxo...


HBO’nun yeniden çekileceğini açıklamasıyla birlikte merak ve kafa karışıklığı arsında gidip geldiğimiz Gossip Girl’ün yeni versiyonundan bir dakikalık bir tanıtım fragmanı paylaşıldı.

8 Temmuz’da başlayacağını öğrendiğimiz dizide Josh Scwartz, Stephanie Savage ve Joshua Safran gibi orijinal dizinin arkasındaki yaratıcı ekibinin yer aldığını biliyorduk. 2021 model Gossip Girl; kemik kadro Serena, Blair, Chuch, Nate, Dan’in maceralarının sona ermesinden sekiz yıl sonrasına bizi götürerek, yeni nesil New York özel okul gençlerinin hayatlarını gözler önüne serecek. Aynı zamanda sosyal medyanın ve New York’un aradan geçen yıllarda ne kadar değiştiğine de değinecek dizi bizce orijinal yapımdan daha da acımasız bir kuşağın maceralarını anlatacak.

Orijinal yapımdaki isimleri görüp göremeyeceğimizi merak ettiğimiz yeni Gossip Girl’de bir tek eski kadrodan Kristen Bell’in hikaye anlatıcısı olarak yer alacağı resmi olarak doğrulandı. Yeni nesil dedikoducularımıza Emily Alyn Lind, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Adam Chanler-Berat, Zion Moreno, Whitney Peak, Eli Brown, Johnathan Fernandez ve Jason Gotay’dan oluşan bir hayat veriyor.

Yazın bol bol sosyal medyada meme’lerini göreceğimize emin olduğumuz diziden paylaşılan tanıtım fragmanı hemen aşağıda.