inside out’un senaristi simon rich’in fantastik komedi dizisi 3. sezonuyla geri dönüyor

inside out’un senaristi simon rich’in fantastik komedi dizisi 3. sezonuyla geri dönüyor


steve buscemi ve daniel radcliffe bir arada


Oscar Ödüllü Inside Out’un senaryo ekibinde yer alan Simon Rich’in TBS’te yayınlanan beğeniyle karşılanan fantastik komedi dizisi Miracle Workers’ın üçüncü sezonundan ilk fragman paylaşıldı.

Son olarak Man Seeking Woman isimli yapımla televizyon dünyasında karşımıza çıkan Simon Rich’in Steve Buscemi, Daniel Radcliffe ve Deadpool serisinden aşina olduğumuz Karan Soni’yi bir araya getirdiği Miracle Workers, ilk iki sezonunda komedi ve fantastik unsurları izleyicinin hoşuna gidecek bir şekilde harmanlamayı başarmıştı.

Buscemi’nin tanrıyı, Radcliffe’in de dünyayı bir felaketten kurtarmak isteyen düşük seviyeli bir melek olan Craig’i canlandırdığı ilk sezonuyla beğenilen dizi, ikinci sezonunda ise izleyicileri Orta Çağ’a götürmüştü. Bu sefer 1844 yılının ABD’sine gideceğimiz yeni sezonda bir kanun kaçağı (Buscemi), idealist bir kasaba vaizi (Radcliffe) ve maceracı bir kadının (Viswanathan) Oregon yolundaki yolculukları ile şekillenecek. Kovboy temasının hakim olduğu Miracle Workers: Oregon Trail isimli yeni sezonun ilk fragmanı hemen aşağıda.

Rich’in 2012 yılında yayımlanan What in God’s Name isimli romanından ilhamını alan yeni sezon, 13 Temmuz’da başlayacak.