iron maiden “hellcat” isimli yeni birasını duyurdu

iron maiden “hellcat” isimli yeni birasını duyurdu


bir kasa yolla bakalım bruce'cuğum


Müzik dünyasının kült gruplarından Iron Maiden, “Hellcat” isimli yeni bir bira satışa çıkaracağını duyurdu.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

BrewDog USA (@brewdogusa)’in paylaştığı bir gönderi

Müzik dünyasında son derece popüler olan ve daha önce de başka bir marka ile başka bir isimle benzer bir eylemde bulunan grup, bu sefer Hellcat için ABD’li ünlü bira üreticisi BrewDog ile çalıştı. Sonbaharda piyasaya çıkacak bira için “Uzun zamandır kafamızdaki bu proje için doğru bir isim arıyorduk. Bu lezzeti en doğru şekilde sizlerle buluşturmak için en doğru seçeneğin BrewDog olduğuna karar verdik. Onların sadece ürettiği biraların tadına değil tasarım ve tavırlarını da uzun zamandır takip ediyorum” açıklamasını yapan grubun solisti Bruce Dickinson, biranın içeriğine dair ufak detaylar da paylaştı.

%6’lık bir alkol oranına sahip olacak Hellcat India Pale Lager için konuşan BrewDog’un kurucusu ve ortağı James Watt ise Iron Maiden ile çalışma konusunda “Onların yıllardır devam eden güçlü kariyerlerinin ruhunu bu biraya yansıtmak istedik. Hellcat, altın rengi puslu bir doku ve keskin bir görünüme sahip, bu büyük işbirliğine layık destansı bir bira.” yorumunu yaptı.

Bira dünyasına çok yabancı olmayan Iron Maiden, 2013 yılında Robinsons Brewery ile yaptığı iş birliğinden 25 milyon dolarlık bir bira satışı gerçekleştirmişti.