jennifer hudson’ı aretha franklin olarak izleyeceğimiz respect’ten yeni fragman

jennifer hudson’ı aretha franklin olarak izleyeceğimiz respect’ten yeni fragman


iki yıl sonra geliyor


Uzun zamandır gündemde olan ama pandemi yüzünden bir türlü vizyon şansını yakalayamayan Aretha Franklin biyografik filmi Respect’ten yeni bir fragman paylaşıldı.

Dream Girls filminde canlandırdığı Effie White karakteriyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscarı’nın sahibi olan Jennifer Hudson’ın Aretha Franklin’i canlandırdığı ve aldığı yorumlarla cebine bir ödül daha koyma ihtimali var gibi gözüken RESPECT’in yönetmen koltuğunda Liesl Tommy yer alıyor.

Franklin’in çocukluk yıllarından başlayıp babasının kilise korosunda şarkı söylemesine, oradan şöhret basamaklarını üçer beşer tırmandığı yıllara kadar devam eden neredeyse sanatçının bütün hayatını anlatacak filmin oyuncu kardosunda Hudson’a Forest Whitaker, Marlon Wayans, Audra McDonald, Marc Maron, Tituss Burgess, Heather Headley ve Mary J. Blige gibi isimler eşlik edecek.

National Geographic’in Genius serisinin üçüncü sezonunda anlatılacak Aretha Franklin hikayesinden bağımsız bir yapım olacak Respect’in yeni fragmanı hemen burada. Yaklaşık iki yıldır devam eden ertelemelerin ardından film 13 Temmuz’da vizyona girecek.