jonah hill, the irishman benzeri yeni dizisiyle küçük ekrana geri dönüyor

jonah hill, the irishman benzeri yeni dizisiyle küçük ekrana geri dönüyor


izlenir


Son yıllarda sayılı projede karşımıza çıkan Hollywood’un yetenekli oyuncu ve taze yönetmenlerinden Jonah Hill, iddialı olması beklenen bir yapımla küçük ekranın yolunu tutuyor.

2018’den bu yana sadece Don’t Worry, He Won’t Get Far On Foot ile The Beach Bum filmleri ve Netflix’in popüler yapımı Maniac’ta yer alan Jonah Hill, epik bir diziyle arayı kapatmaya hazır görünüyor. Hill, Hollywood’un erken dönemlerinin ikon olarak bahsedilen tamircisi Sidney Korshak ve efsanevi stüdyo başkanı Lew Wasserman’ın hayatına odaklanacak bir mini dizi hazırlamak için yazar William Monahan ile buluşmaya hazırlanıyor.

40’lı yılların başlarında film endüstrisinin gidişatını değiştiren Wasserman için çalışan Korshak’ın etrafında dolaşacak mini dizi, dönemin oyuncularının çılgın stüdyo sözleşmelerinden kurtaran, Hollywood’un ilk oyuncu ajansını kuran ve organize suç dünyasıyla Hollywood arasında köprü kuran bir avukat olarak çalışan Korshak’ın hayatını The Irishman benzeri bir atmosfere ve ağırlığı sahip olacağı konuşulan yapımda anlatacak.

The Departed, Kingdom of Heaven, The Gambler gibi yapımlar için senaryo yazan Monahan ve Hill’in buluşması, hem anlattığı konu hem de iki ismin yeteneğini düşününce oldukça heyecan verici gözüküyor. Şimdilik detayları belirsiz olan ve hikayesinin de şekilleneceğine inandığımız dizinin nerede yayınlanacağı da merak konusu. Yıl sonuna kadar detaylarının belli olmasını ve önümüzdeki yılın ortalarına doğru da ekranlara gelmesini beklediğimiz isimsiz yapımın macerasını heyecanla takip edeceğiz.