joshua jackson, alec baldwin ve christian slater’ı buluşturan yapımdan ilk fragman

joshua jackson, alec baldwin ve christian slater’ı buluşturan yapımdan ilk fragman


dr. death


Başrollerini Joshua Jackson, Alec Baldwin ve Christian Slater’ın paylaştığı Peacock yapımı Dr. Death dizisinden ilk fragman paylaşıldı.

Popüler bir podcast yayınından televizyona uyarlanan Dr. Death, kariyeri yükselişte olan Dr. Christopher Duntsch’un gerçek ve bir o kadar da korkutucu hikayesini anlatacak. Dunstch’a Joshua Jackson’ın hayat verdiği dizinin yönetmenleri arasında Jennifer Morrison, Maggie Kiley ve So Yong Kim gibi isimler yer alıyor.

Genç ve karizmatik doktorumuz Dr. Duntsch, geliştirdiği umut vaat eden beyin cerrahisi uygulamasıyla şöhretine şöhret katarken programda yaşanan bir arıza, hikayenin dönüm noktası oluyor. Onun kontrolü altındaki ameliyathanelere karmaşık ancak sıradan hale gelen operasyonlardaki hastalar kurtulmaktan çok ya sakatlanıyor ya da ölüyor. Bu ölümlerin sayısının artmasıyla birlikte programın güvenilirliği sorgulanmaya başlarken Alec Baldwin’in canlandırdığı beyin cerrahı Robert Henderson, Christian Slater’ın hayat verdiği damar cerrahı Randall Kirby ve AnnaSophia Robb’un canlandırdığı Dallas eyaleti savcılarından Michelle Shughart; Dunstch’ın bu uygulamasını durdurmak için bir ekip oluşturuyor.

DR. DEATH — Episode 106 — Pictured: (l-r) — (Photo by: Barbara Nitke/Peacock)

ABD’nin üzerinde konuşmayı sevdiği konulardan biri olan sağlık sistemi üzerine de bol bol eleştiri içeren dizinin tam bir yayın tarihi bulunmuyor. Bu yaz içinde izleyiciyle buluşması beklenen yapımın ilk fragmanı hemen aşağıda.