karen gillan ve lena headey’nin başrolünde yer aldığı “gunpowder milkshake”ten fragman

karen gillan ve lena headey’nin başrolünde yer aldığı “gunpowder milkshake”ten fragman


bam, güm ve milkshake


2013 çıkışlı Big Bad Wolves filmiyle adını duyduğumuz İsrailli yönetmen Navot Papushado‘nun İngilizce dilindeki ilk filmi olan Gunpowder Milkshake’ten uzun soluklu bir ilk fragman paylaşıldı.

Netflix desteğiyle hayata geçen film, dikkat çekici bir oyuncu kadrosuna sahip. Doctor Who serisi, Guardians of the Galaxy ve Jumanji filmleriyle tanıdığımız Karen Gillan’a Game of Thrones ile Altın Küre ve Emmy adaylıkları kazanan Lena Headey’nin başrolde eşlik ettiği yapımda; Angela Bassett, Michelle Yeoh, Carla Gugino, Paul Giamatti, Freya Allen, Ralph Ineson gibi isimler de yer alıyor.

Senaryosunu yönetmen Papushado’nun Ehud Lavski ile birlikte kaleme aldığı film, Sam isimli karakterin etrafında dönüyor. Seçkin bir suikastçı olan annesiyle yolları 12 yaşında ayrılan Sam, The Firm olarak bilinen ve gizemli bir örgüt tarafından büyütülür. 15 yıl sonra annesi gibi seçkin bir suikastçıya dönüşen kahramanımız önemli bir görev sırasında kendisine gelen emirlerle ters düşünce The Firm’e sadık kalmak ve sekiz yaşında bir kızı korumak arasında seçim yapması gereki. Sam’in ufak kızı kurtarmak için tek seçeneği ise annesiyle yıllar sonra yeniden bir araya gelmek ve onun da parçası olduğu The Librarians’tan (Bassett, Yeoh, Gugino) The Firm’e karşı destek almak.

Klasik bir ajan filmi senaryosuna sahip, kadrosundaki isimler ve vadettiği çatlama patlama seviyesiyle oldukça izlenebilir gözüküyor. 14 Temmuz’da vizyona girecek Gunpowder Milkshake’in ilk fragmanı hemen burad.