kathryn hahn knives out’un devam filmine katıldı

kathryn hahn knives out’un devam filmine katıldı


yeni kadro adım adım kuruluyor


Son olarak Edward Norton ve David Bautista’nın kadrosuna dahil olduğunu öğrendiğimiz Knives Out’un devam filmine bir başka severek takip ettiğimiz isim dahil oldu.

The Brothers Bloom, Looper gibi başarılı filmlerinden sonra tartışmalar yaratan Star Wars: The Last Jedi filmiyle başarı grafiğini bir tık düşüren Rian Johnson’ın yönetmenliğini üstlendiği Knives Out, Sherlock Holmes’vari dedektifi Benoit Blanc’ın bir aile içi cinayeti çözmesi için geldi sosyetik bir ailenin hikayesini devasa bir kadroyla anlatıp dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Daniel Craig, Ana de Armas, Chris Evans, Lakeith Stanfield, Christopher Plummer, Jamie Lee Curtis, Toni Collette ve Michael Shannon’dan oluşan şaka gibi bir kadronun yer aldığı filmin devamında ise Edward Norton ve David Bautista’ya son olarak WandaVision’da karşımıza çıkan Kathryn Hahn eşlik edecek.

WandaVision dışında yakın dönemde “Bad Moms”, “Step Brothers” ve “We’re the Millers” gibi filmlerdeki komedi oyunculuğuyla aklımızda kalan Hahn’ı ayrıca “Private Life” ve HBO dizisi “Mrs. Fletcher” ve “I Know This Much Is True” gibi yapımlarda da ters köşe yaptıran karakterlerde izlemiştik.

Hahn’ın yeni filmde hangi karaktere hayat vereceği henüz bilinmiyor ama Netflix’in rekor bir ücretle haklarını satın aldığı filmde  Craig ve yönetmen Johnson’ın aynı rolleriyle yer alacağı doğrulanan bir bilgi.