knives out 2’ye bir yıldız isim daha katıldı

knives out 2’ye bir yıldız isim daha katıldı


hoş geldin kate hudson


Uzun zamandır beyaz perdede büyük bütçeli bir yapımda yer almayan, hatta düşük bütçeli yapımlarda bile seçerek rol alan Kate Hudson, aynı ilk filmde olduğu gibi bu filmde de yıldız isimlerle dolu bir kadro kurmaya uğraşan Rian Johnson’ın Knives Out 2 filmine dahil oldu.

Son olarak Edward Norton ve David Bautista’nın yanında Kathryn Hahn’ın oyuncu kadrosuna katıldığını öğrendiğimiz Knives Out, Sherlock Holmes’vari dedektifimiz Benoit Blanc’ın bir aile içi cinayeti çözmesi için geldiği sosyetik bir ailenin hikayesini devasa bir kadroyla anlatıp dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Sadece dikkatleri değil Netflix’i de üzerine çeken film, haklarını rekor bir fiyatla streaming devine satıp yönetmen Johnson ve başrol Daniel Craig’in yanına dizmeye başladığı yeni iddialı kadrosuyla uzun soluklu bir seri olmak için ilk adımları da atmıştı.

İlk filmdeki Ana de Armas, Chris Evans, Lakeith Stanfield, Christopher Plummer, Jamie Lee Curtis, Toni Collette ve Michael Shannon’dan oluşan şaka gibi bir kadroyu bu filmde Edward Norton, David Bautista, Kathryn Hahn ve daha da devam edeceğine inandığımız bir oyuncu grubuyla destekleyen yapımın şimdilik son transferi ağrılıklı olarak romantik komedilerde izlediğimiz Kate Hudson oldu. 2000’li yılların ilk yarısından sonra bir adım geri çekilerek daha sessiz ve sade bir hayatı tercih eden ünlü oyuncunun filmde canlandıracağı karakter henüz belli değil.

Çekimleri yakında Yunanistan’da başlayacak olan filmin son halinde eski kadrodan kimler olacak, kimler olmayacak ya da hikaye nasıl ilerleyecek görmek için sabırsızlıkla bekliyoruz.