last night in soho’dan ilk uzun soluklu fragman

last night in soho’dan ilk uzun soluklu fragman


ekim ayında geliyor


Edgar Wright’ın uzunca bir süredir üzerinde çalıştığı ve merakla beklenen yeni filmi Last Night In Soho’dan ilk fragman sonunda paylaşıldı.

Son yılların en popüler isimlerinden birine dönüşen Anya Taylor-Joy’un Doctor Who dizisiyle tanınan Matt Smith ile başrollerinde yer aldığı filmin senaryosunu Edgar Wright’la birlikte Penny Dreadful’un senaristlerinden Krysty Wilson-Cairns kaleme aldı.

Joy ve Smith ikilisine Thomas McKenzie, Diana Rigg, Terence Stamp, Rita Tushingham, Michael Ajao gibi isimlerin eşlik ettiği film; 1960’ların moda dünyasına meraklı ve altıncı hissi kuvvetli bir moda öğrencisi olan Eloise’in etrafında dönüyor. Eloise’in bir tür zaman yolculuğuyla bağlantı kurduğu idolü Sandy ile giderek yakınlaşması, ardından da Londra’nın 60’lı yıllardaki karanlık dünyasının içine çekilmesi, genç Eloise’in başına tahmin ettiğinden daha açılmasına sebep olacak.

Filmle ilgili ilk detaylar paylaşıldığında Roman Polanski’nin psikolojik gerilim filmi Repulsion gibi bir atmosferi işleyeceğinin sinyallerini veren Wright, Anya Taylor-Joy’un canlandıracağı Sandy için 60’lı yıllarda yeni kültür biçimlerinin ortaya çıktığı dönemde yaşayan bir karakter olacağını açıklamıştı. Wright’ın filmle ilgili verdiği küçük detayların ardından paylaşılan ilk uzun soluklu fragman hemen aşağıda.

Ayrıca filmin Ekim ayında vizyona gireceğini de hatırlatalım.